Kontakt
OMV nettsider
no en
OMV nettsider
OMV nettsider
OMV www.omv.com Østerrike www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Tsjekkia www.omv.cz Tyskland www.omv.de Ungarn www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Romania www.omv.ro Russia omv.ru Serbia www.omv.rs Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunesia www.omv.tn Tyrkia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Lukk

OMV Gruppen

OMV AG produserer og markedsfører olje og gass, innovativ energi og høykvalitets petrokjemiske løsninger – på en ansvarlig måte. Med en konsernomsetning på 20 milliarder euro og en arbeidsstyrke på 20 700 medarbeidere i 2017, er OMV Aktiengesellschaft et at Østerrikes største børsnoterte selskap. Innen oppstrømsvirksomheten har OMV en sterk base i Romania og Østerrike, samt en balansert internasjonal portefølje ned kjerneområder som Nordsjøen, Midtøsten & Afrika og Russland. I 2017 hadde gruppen en produksjon på rundt 348 000 boe/d. 
I nedstrømssegmentet opererer OMV tre raffinerier med en årlig raffineringskapasitet på 17,8 mn tonn. I slutten av 2017 hadde OMV over 2000 bensinstasjoner i 10 land. OMV opererer et gassrørledningsnett i Østerrike samt gasslagringsanlegg i både Østerrike og Tyskland. OMV solgte cirka 113 TWh gass i 2017.

Selskapsinformasjon

Klikk her for detaljert informasjon om OMV gruppens organisasjon, strategi og forretningssegmenter (informasjonen er tilgjengelig på engelsk og tysk).